F.Roca, conscient dels moments de gran dificultat que vivim, vol posar el seu granet de sorra per tal de donar suport a aquells col·lectius que, ara, més ajuda necessiten. La situació de vulnerabilitat incrementa exponencialment la desigualtat davant la pandèmia.

És per això que et presentem el projecte “50 cèntims, un àpat. Fes-ho possible”.

Amb 50 cèntims, l’especial col·laboració de l’Escola Jesuïtes Sarrià Sant Ignasi, que ens ha donat suport des del primer moment, la contribució dels nostres proveïdors i el saber fer dels nostres cuiners i cuineres en actiu, farem possible que les persones que ho necessiten tinguin, cada dia, un plat a taula o bé la mercaderia necessària per a preparar-lo.

T’imagines a quantes persones podrem arribar si som molts els que contribuïm? Totes i cadascuna de les aportacions són importants i sumen.

T’agrairem que difonguis aquest projecte reenviant aquesta comunicació de manera que, entre tots, fem que arribi al màxim de persones possibles. Si tens interès en fer alguna aportació, pots trobar més informació en la següent pàgina.

Periòdicament, anirem informant del nombre de col·laboracions realitzades, que esperem s’incrementin dia a dia. Anirem actualitzant aquesta informació a la nostra web.

Comencem amb el repte de servir 500 àpats diaris!

Ens sentim molt orgullosos del naixement d’aquest projecte perquè surt directament del cor de persones que formen part dels nostres equips i encaixa perfectament en la tradició solidària de l’empresa mantinguda al llarg dels anys i des dels seus inicis. Aquestes persones, el seu entusiasme i el seu compromís social mouen F.Roca i la fan caminar al costat de les persones que necessiten ajuda en aquests moments.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

 

Àngels Roca

Directora de F. Roca