CUINA
El nostre origen
Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.
CUINA IN SITU PER A ESCOLES
Rocadino és un servei de gestió de cuina i /o de monitoratge de F.Roca per a les escoles que crea un nou Espai Migdia on els infants i joves s’alimenten física i emocionalment preparant-los així per a la resta del dia.
Rocadino és la marca amb la que gestionem l’Espai Migdia a les escoles
Menjadors sans i alegres
Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.
CUINA IN SITU PER A ADULTS
Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.
CUINA IN SITU PER A ESCOLES
Rocadino és un servei de gestió de cuina i /o de monitoratge de F.Roca per a les escoles que crea un nou Espai Migdia on els infants i joves s’alimenten física i emocionalment preparant-los així per a la resta del dia.
Rocadino és la marca amb la que gestionem l’Espai Migdia a les escoles
Menjadors sans i alegres
Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.
CUINA IN SITU PER A ADULTS
Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.
PER QUÈ TRIAR-NOS?
PER QUÈ TRIAR-NOS? PER A ADULTS
COMUNICACIÓ DIRECTA I ÀGIL AMB L’ESCOLA I LES FAMÍLIES
Xerrades sobre diferents temes d’interès, newsletters, presència en les jornades de portes obertes de les escoles, informe de valoració nutricional dels menús i tallers de cuina per famílies en horari extraescolar. Informes consensuats amb l’escola.