SERVEI INTEGRAL
SERVEI INTEGRAL
Rocadino és un servei de gestió de cuina
i /o de monitoratge de F.Roca per a les escoles que crea un nou Espai Migdia on els infants i joves s’alimenten física i emocionalment preparant-los així per a la resta del dia
Rocadino és la marca amb la que gestionem l’Espai Migdia a les escoles.
Menjadors sans i alegres + Lleure lliure
Els infants gaudeixen d’una alimentació sana i equilibrada pensada per recuperar-se del matí i agafar forces per la tarda. Els nostres grups de monitors i monitores són autèntics dinamitzadors dels espais d’esbarjo de l’Espai Migdia.

SERVEI DE CUINA
Menjadors sans i alegres
Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.
Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.
Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.
Acreditats per la marca Cuina Catalana.
Menú 2020, implementació en fase avançada.
Garanties sanitàries i de qualitat. Implementació APPCC.
Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.
Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.
Assessorament en equipaments de cuina i menjadors.

SERVEI DE MONITORATGE
Lleure lliure
Els nostres equips de monitors i monitores són autèntics dinamitzadors dels espais d´esbarjo del migdia. Què fem?
Gestionem els espais de migdia.
Acompanyem en les excursions escolars.
Acompanyem en el transport escolar.
Acollides matinals i de tarda.
Quins són els nostres eixos del marc pedagògic?
Ens adaptem al PEC de cada centre.
Lleure lliure. És una antiga forma d’oci per a un Espai de Migdia modern.
Proposem a l’infant una sèrie d´espais entre els que pot triar per passar l’estona del migdia.
L’infant com a protagonista. A l’estona de lleure, trien i proposen activitats i racons.

SERVEI DE CUINA
Menjadors sans i alegres
Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.
Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.
Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.
Acreditats per la marca Cuina Catalana.
Menú 2020, implementació en fase avançada.
Garanties sanitàries i de qualitat. Implementació APPCC.
Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.
Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.
Assessorament en equipaments de cuina i menjadors.

SERVEI DE
MONITORATGE
Lleure lliure
Els nostres equips de monitors i monitores són autèntics dinamitzadors dels espais d´esbarjo del migdia. Què fem?
Gestionem els espais de migdia.
Acompanyem en les excursions escolars.
Acompanyem en el transport escolar.
Acollides matinals i de tarda.
Quins són els nostres eixos del marc pedagògic?
Ens adaptem al PEC de cada centre.
Lleure lliure. És una antiga forma d’oci per a un Espai de Migdia modern.
Proposem a l’infant una sèrie d´espais entre els que pot triar per passar l’estona del migdia.
L’infant com a protagonista. A l’estona de lleure, trien i proposen activitats i racons.
COMUNICACIÓ DIRECTA I ÀGIL AMB L’ESCOLA I LES FAMÍLIES
Xerrades sobre diferents temes d’interès, newsletters, presència en les jornades de portes obertes de les escoles i informes consensuats amb l’escola.
PER QUÈ TRIAR-NOS?
Oferim un servei personalitzat adequat a les necessitats de cada escola.
- Les famílies perceben un menjador d’alta qualitat i a l’avantguarda de l’alimentació dels infants i joves.
- Equip humà professional. – Servim 8.000 menús diaris per a infants i joves.
- El Lleure Lliure és una antiga forma d’oci per a un Espai Migdia modern.
- Atenen 5.000 infants i joves de les nostres escoles.
- Integrem curosament els equips subrogats a la nostra empresa.
- Promovem menjadors sans i alegres amb menús saludables i sostenibles i espais d’esbarjo de qualitat.