SERVEI INTEGRAL

SERVEI INTEGRAL

Rocadino és un servei de gestió de cuina
i /o de monitoratge de F.Roca per a les escoles que crea un nou Espai Migdia on els infants i joves s’alimenten física i emocionalment preparant-los així per a la resta del dia

Rocadino és la marca amb la que gestionem l’Espai Migdia a les escoles.

Menjadors sans i alegres + Espai de lleure

Els infants gaudeixen d’una alimentació sana i equilibrada pensada per recuperar-se del matí i agafar forces per la tarda. Els nostres grups de monitors i monitores són autèntics dinamitzadors dels espais d’esbarjo de l’Espai Migdia.

SERVEI DE CUINA

Menjadors sans i alegres

Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.

  • Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.

  • Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.

  • Acreditats per la marca Cuina Catalana.

  • Menú 2020, implementació en fase avançada.

  • Garanties sanitàries i de qualitat. Implementació APPCC.

  • Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.

  • Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.

  • Assessorament en equipaments de cuina i menjadors.

SERVEI DE MONITORATGE

Espai de lleure

Els nostres equips de monitors i monitores són autèntics dinamitzadors dels espais d´esbarjo del migdia. Què fem?

  • Gestionem els espais de migdia.

  • Acompanyem en les excursions escolars.

  • Acompanyem en el transport escolar.

  • Acollides matinals i de tarda.

Quins són els nostres eixos del marc pedagògic?

  • Ens adaptem al PEC de cada centre.

  • Lleure lliure. És una antiga forma d’oci per a un Espai de Migdia modern.

  • Proposem a l’infant una sèrie d´espais entre els que pot triar per passar l’estona del migdia.

  • L’infant com a protagonista. A l’estona de lleure, trien i proposen activitats i racons.

SERVEI DE CUINA

Menjadors sans i alegres

Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.

  • Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.

  • Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.

  • Acreditats per la marca Cuina Catalana.

  • Menú 2020, implementació en fase avançada.

  • Garanties sanitàries i de qualitat. Implementació APPCC.

  • Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.

  • Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.

  • Assessorament en equipaments de cuina i menjadors.

SERVEI DE

MONITORATGE

Lleure lliure

Els nostres equips de monitors i monitores són autèntics dinamitzadors dels espais d´esbarjo del migdia. Què fem?

  • Gestionem els espais de migdia.

  • Acompanyem en les excursions escolars.

  • Acompanyem en el transport escolar.

  • Acollides matinals i de tarda.

Quins són els nostres eixos del marc pedagògic?

  • Ens adaptem al PEC de cada centre.

  • Lleure lliure. És una antiga forma d’oci per a un Espai de Migdia modern.

  • Proposem a l’infant una sèrie d´espais entre els que pot triar per passar l’estona del migdia.

  • L’infant com a protagonista. A l’estona de lleure, trien i proposen activitats i racons.

COMUNICACIÓ DIRECTA I ÀGIL AMB L’ESCOLA I LES FAMÍLIES

Xerrades sobre diferents temes d’interès, newsletters, presència en les jornades de portes obertes de les escoles i informes consensuats amb l’escola.

PER QUÈ TRIAR-NOS?

Oferim un servei personalitzat adequat a les necessitats de cada escola.

  • Les famílies perceben un menjador d’alta qualitat i a l’avantguarda de l’alimentació dels infants i joves.
  • Equip humà professional. – Servim 8.000 menús diaris per a infants i joves.
  • El Lleure Lliure és una antiga forma d’oci per a un Espai Migdia modern.
  • Atenen 5.000 infants i joves de les nostres escoles.
  • Integrem curosament els equips subrogats a la nostra empresa.
  • Promovem menjadors sans i alegres amb menús saludables i sostenibles i espais d’esbarjo de qualitat.