CUINA

El nostre origen

Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.

CUINA IN SITU PER A ESCOLES

Rocadino és un servei de gestió de cuina i /o de monitoratge de F.Roca per a les escoles que crea un nou Espai Migdia on els infants i joves s’alimenten física i emocionalment preparant-los així per a la resta del dia.
Rocadino és la marca amb la que gestionem l’Espai Migdia a les escoles

Menjadors sans i alegres

Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.

  • Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.

  • Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.

  • Acreditats per la marca Cuina Catalana – Menú 2020, implementació en fase avançada.

  • Garanties sanitàries i de qualitat. Implementació APPCC.

  • Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.

  • Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.

  • Assessorament en equipaments de cuina i menjadors.

CUINA IN SITU PER A ADULTS

Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.

  • Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.

  • Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.

  • Acreditats per la marca Cuina Catalana – Menú 2020, implementació en fase avançada.

  • Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.

  • Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.

  • Assessorament en equipaments de cuina i menjadors.

CUINA IN SITU PER A ESCOLES

Rocadino és un servei de gestió de cuina i /o de monitoratge de F.Roca per a les escoles que crea un nou Espai Migdia on els infants i joves s’alimenten física i emocionalment preparant-los així per a la resta del dia.
Rocadino és la marca amb la que gestionem l’Espai Migdia a les escoles

Menjadors sans i alegres

Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.

  • Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.

  • Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.

  • Acreditats per la marca Cuina Catalana – Menú 2020, implementació en fase avançada.

  • Garanties sanitàries i de qualitat. Implementació APPCC.

  • Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.

  • Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.

  • Assessorament en equipaments de cuina i menjadors.

CUINA IN SITU PER A ADULTS

Els nostres eixos de treball són: salut, sostenibilitat, atenció a la diversitat, seguretat alimentària i productes de qualitat.

  • Cuina tradicional catalana i cuina mediterrània.

  • Producte i compromís ecològic. 70% de producte de proximitat i 30% d’ecològic.

  • Acreditats per la marca Cuina Catalana – Menú 2020, implementació en fase avançada.

  • Acreditats per l’Associació Celíacs de Catalunya, d’espai lliure de gluten.

  • Criteris d’eficiència mediambientals en la gestió de les nostres cuines.

  • Assessorament en equipaments de cuina i menjadors.

PER QUÈ TRIAR-NOS?

  • Oferim un servei personalitzat adequat a les necessitats de cada escola.
  • Les famílies perceben un menjador d’alta qualitat i a l’avantguarda de l’alimentació dels infants i joves.
  • Equip humà professional. – Servim 8.000 menús diaris per a infants i joves.
  • Integrem curosament els equips subrogats a la nostra empresa.
  • Promovem menjadors sans i alegres amb menús saludables i sostenibles.

PER QUÈ TRIAR-NOS? PER A ADULTS

  • Oferim un servei personalitzat adequat a les necessitats de cada client
  • Els comensals perceben un menjar d’alta qualitat i a l’avantguarda de l’alimentació.
  • Equip humà professional. – Servim 1.000 menús diaris per a adults.
  • Fem una curosa selecció de personal i integrem curosament els equips subrogats a la nostra empresa.
  • Promovem menús saludables i sostenibles.

COMUNICACIÓ DIRECTA I ÀGIL AMB L’ESCOLA I LES FAMÍLIES

Xerrades sobre diferents temes d’interès, newsletters, presència en les jornades de portes obertes de les escoles, informe de valoració nutricional dels menús i tallers de cuina per famílies en horari extraescolar. Informes consensuats amb l’escola.