A F.Roca, som conscients de la importància de l’aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos.
Conscients també que cadascú de nosaltres pot marcar la diferència canviant la manera d’utilitzar, consumir i gestionar l’aigua a les nostres vides, en algunes escoles en les quals hi estem presents gestionant l’espai de migdia, treballem diàriament amb el projecte: “L’aigua és vida”. Volem ser part del canvi!

L’espai de migdia, esdevé un entorn educatiu privilegiat per conscienciar els infants i joves de la importància de cuidar el planeta terra i
els recursos naturals que ens ofereix. Cal tenir en compte que l’aigua és present cada dia en els hàbits i rutines diàries del menjador per omplir les gerres, netejar les taules, deixar en remull els coberts…

Aquesta setmana estem fent una activitat de conscienciació col·lectiva a totes les escoles.
Amb la participació dels infants, omplirem i decorem els menjadors amb gotes d’aigua.

L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar el 22 de març de 1993 com el primer Dia Mundial de l’Aigua. Des d’aleshores, cada any se celebra aquest dia i, a F.Roca, també el celebrem! Tanmateix, la nostra feina és continuar fent petites accions cada dia.

Amb el Projecte “L’aigua és vida” hem donat valor a les petites accions diàries i hem pensat plegats què podem fer per millorar-les.
Amb l’aigua sobrant de les gerres reguem l’hort de l’escola i les plantes i hem aconseguit reduir-ne el malbaratament.

Si vols conèixer la nostra experiència, contacta amb nosaltres aquí!