Aquest mes hem engegat el nou  projecte “Sopars saludables i sostenibles”, impulsat per TRESTERRES i F.Roca amb la voluntat de promoure una alimentació sana per a tota la comunitat escolar. Una proposta de cistelles ecològiques amb menús, receptes i ingredients que facilitaran l’elaboració de sopars saludables amb productes de  qualitat i proximitat i que les famílies podran recollir a l’escola cada dimecres. L’Espai Migdia i els productors locals arriben a casa!

Iniciem el projecte en dues escoles i l’anirem fent extensiu a més escoles.

Les claus de les nostres cistelles

RECEPTES FÀCILS fetes per la MARIA JOSÉ

Les receptes us arribaran amb tots els ingredients
ja pesats i totes les passes a seguir
per cuinar-les de forma ràpida i senzilla.

PRODUCTE FRESC

Collim dia a dia per a garantir un
producte fresc i al punt òptim de
maduració.

PRODUCTE ECOLÒGIC

Totes les nostres verdures i els altres ingredients que triem

per a compondre les nostres receptes són eco certificats pel CCPAE.

PRODUCTE DE TEMPORADA I PROXIMITAT

Respectem la naturalesa estacional de
les hortalisses, oferint una varietat de
productes tot l’any.

Tres Terres cultiva al Vallés,
garantint que el producte sigui molt
més sostenible.

PER A MENJAR EN FAMÍLIA

Cada recepta ens permet fer un sopar equilibrat
pensat per nuclis familiars de 3 o 4 persones
entre adults i infants.

Per saber més coses, vsita la pàgina web de TRESTERRES https://tresterres.cat/f-roca/