Benvolguts, benvolgudes,

Ens adrecem a vosaltres tot esperant que tan vosaltres com el vostre entorn estigueu bé de salut.

Aquesta pandèmia ha creat noves necessitats en les que, de ben segur, totes les organitzacions estem treballant. Som conscients que  el moment de la tornada a l’activitat es retarda i que encara hi ha molts interrogants per a resoldre. Tanmateix, a F. Roca estem preparant la tornada per a tenir-ho tot a punt quan arribi el moment. Compartim amb vosaltres aspectes rellevants per a la tranquil·litat i seguretat de les famílies, alumnes, comunitat educativa en general i dels nostres propis equips.

En aquest sentit, ens ha semblat oportú informar-vos de dues de les línies de treball, que entre d’altres, estem seguint.

Per una banda, en relació a la prevenció i salut per a la tornada al treball  dels nostres equips després de la COVID-19, ja estem concertant la formació específica en riscos laborals que el nostre servei de prevenció, ASPY, ens ha recomanat.

D’altra banda, si bé  la COVID-19 no és una pandèmia alimentària, sí que posarà a prova les pràctiques en seguretat alimentaria implantades a les cuines que gestionem. En aquest sentit, dir-vos que estem treballant colze a colze amb els nostres assessors en seguretat alimentaria, Alitec, per tal d’adaptar els nostres sistemes de control d’APPCC ( Anàlisi de Perills i punts de control crític) davant la pandèmia. L’APPCC és el protocol de qualitat habitual de la Inspecció Sanitària a tots els establiments de la cadena alimentària general.

En aquesta línia, les auditories que fa Alitec a les nostres instal·lacions, incorporaran la revisió dels canvis i adaptacions implantades front la Covid-19 i emetran la corresponent acreditació de compliment d’aquestes pràctiques complementàries, si s’escau.

Esperem que aquesta informació us sigui d’utilitat.

Rebeu una cordial salutació

F. ROCA SL