Sóc  l’Adela, fa set anys que estic a F.ROCA. En aquests moments, estic totalment bolcada en la organització de les seleccions. Des de fa un temps, estem utilitzant un nou mètode amb el que jo gaudeixo moltíssim, veient com les persones que assisteixen surten agraïdes per com s’han sentit i pel què han après.

Durant una hora i mitja, reunim unes 20 persones, que volen formar part dels nostres equips, fem diverses dinàmiques i conversem, tot fent un debat, sobre educació.

Jo mateixa, sóc mare d’un nen de tres anys i, quan estic  a la selecció, penso en quins monitors/es  confiaria la cura del meu fill. És des d’aquest punt de vista des del que fem la selecció.

Sóc la Natàlia. Vaig començar a treballar per a F.ROCA com a monitora, després vaig ser coordinadora i ara, també, guiada per la Directora Pedagògica, participo en les seleccions. Com a psicòloga, el fet de que comptin amb mi, m’ajuda a desenvolupar alguna de les eines de la meva professió  i, de cada selecció, surto reafirmant-me en la idea que el primer pas per a construir un bon equip es saber escollir les persones que el formen.

Si a això li afegim que aquesta selecció va acompanyada d’una formació, podem garantir que les persones que s’integren als nostres equips arriben amb una mínima formació prèvia.