ÀGATA

Vaig entrar com a monitora i un temps més tard em van oferir fer de coordinadora. Vaig acceptar perquè m’agraden els reptes. A més, la proximitat de tracte i la confiança que sempre he sentit a l’empresa em feien preveure el que després ha passat, que cada dia aprenc un munt. Treballar a F.Roca vol dir estar disposat a millorar-te cada dia. Ara mateix estic a una escola on m’hi trobo molt bé perquè puc sentir tant el somriure de complicitat d’un mestre, com l’abraçada inesperada d’un infant que abans es mostrava distant. Quan truco a un pare o una mare, ho faig com m’agradaria que ho fessin amb mi, com a mare, parlant amb franquesa i en positiu, cercant junts una solució.

NÚRIA

Faig de coordinadora a una escola amb un projecte educatiu molt innovador. Per tant, ho tinc fàcil perquè el projecte Rocadino encaixa perfectament. M’agrada veure com el nostre projecte arriba a concretar-se en uns infants que juguen a la ludoteca o que es relaxen al Chill-out. Que puguin triar lliurement entre diferents activitats els fa sentir protagonistes de la seva estona lliure i això es reflexa en els seus somriures. El que més m’agrada de treballar a F.Roca, és que puc participar dels diferents moments. Puc participar de la selecció de les persones amb les que treballaré, dissenyar noves activitats, tenir converses de millora amb el meu equip o fer una entrevista amb uns pares per veure com ajudar millor a que el seu fill tasti nous aliments.