F.ROCA SL i la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG) signem un conveni de col·laboració.

Benvolgudes i benvolguts,

Ens fa molta il·lusió fer-vos partícips de la signatura del conveni de col·laboració entre F.ROCA i la FICCG. F.ROCA SL participarà com a col·laboradora de la FICCG en la campanya per vincular la gastronomia amb salut, sostenibilitat i responsabilitat social. També en la divulgació de les peculiaritats sostenibles del producte de proximitat.

La FICCG és una fundació privada sense ànim de lucre vetllada per un comitè científic multidisciplinari, professionals de la restauració, productors i distribuïdors, i treballa pel reconeixement de la cuina catalana, tant en l’àmbit social com institucional, donant a la nostra cultura culinària una dimensió internacional. Té entre les seves principals activitats la recerca, la divulgació (també en l’àmbit escolar), el suport als associats i accions que promoguin l’intercanvi cultural en defensa de la cuina catalana, que forma part del sistema culinari del Mediterrani.

A partir d’ara, els nostres menús tindran el segell Marca Cuina Catalana, ‘Marca de Garantia’ que identifica els establiments (restaurants, pastisseries, cases de pagès i altres empreses de restauració col·lectiva) que elaboren cuina tradicional catalana arreu del país. La FICCG revisarà els menús anuals d’ F.ROCA SL tal i com exigeix la normativa de la marca.

Vull agrair, especialment, la feina del Jordi Clusella, Responsable de cuines d’F.ROCA i del Ramon Luque, Director de qualitat per fer realitat aquest projecte. I en el nostre pensament la Berta Roca, que va presentar la iniciativa per primera vegada.

Moltes gràcies i salutacions cordials.

 

M. Àngels Roca

Directora d’F.ROCA, S.L.